Over ons bedrijf

Waarom voor ons kiezen?

  • Betrouwbare partner...
  • One-stop-shopping concept...
  • Kennis van zaken, Jarenlange ervaring…
  • Gegarandeerde kwaliteit...
  • Scherpe prijzen...

Met veel creativiteit combineren wij concepten met functionele technische know how. We houden van resultaatgericht werken denken vanuit ongewone invalshoeken.

Door onze kennis op verschillende gebieden en deze te combineren in de uitwerking van uw feest, bespaart u kosten en maakt u gebruik van het zgn. ons-stop-shopping concept.

Al uw vragen en opdrachten verzorgd door één (familie)bedrijf en één contactpersoon. Slagvaardiger en kortere lijnen zijn er niet..

Over ons

RIES Kinderplezier werd in 1998 formeel opgericht, de clownesk en artistieke bezigheden die op dat moment door Richard Keizer (Geb. 27—04-1973, clown, levensgenieter, organisatietalent en probleemoplosser) eerder al als hobby werden beoefend waren dusdanig uitgegroeid dat een bedrijfsmatiger aanpak noodzakelijk werd.

Gaandeweg werd het bedrijf een meer fulltime bezigheid en maakte door het tomeloze enthousiasme, ervaring, inlevingsvermogen gecombineerd met trends en creatieve ideeën een stevige groei door. Een breed scala aan producten en diensten werd zo gaande weg opgebouwd.

Inmiddels een veelzijdig (familie-)bedrijf, groot geworden door klein te blijven.

Clown RIES / Richard Keizer

Richard Keizer (Geb. 27-04-1973) ultieme levens kunstenaar, omdenker. Bereid mee te gaan in datgene waartoe ik uitgenodigd wordt.

Ben een authentieke clown, levend in het hier en nu. Humor ontstaat door de wijze waarop ik met de situatie omgaat. Ben een clown zonder vooroordelen, eerlijk echt en nieuwsgierig. Heb er plezier in om contact te maken, waardoor warmte, plezier en verwondering kunnen ontstaan.

Als allround entertainer, goochelaar of clown reist  Richard alias clown RIES door heel Nederland.  Van clown Groningen, clown Friesland (Fryslân), clown Drenthe, clown Overijssel, clown Gelderland tot aan clown Flevoland.

U Clown voor bedrijfsfeesten, winkelopening, familiereünie, bruiloft, kraamfeest, tuinfeest, buurtfeest, kinderfeest en verjaardagsfeestjes.